voditelj brodice kategorije A

SEA MASTER CLASS

Sea Master Class kreiran je na temelju inicijative nekoliko individualaca, istomišljenika kada je u pitanju ljubav prema moru i morskim aktivnostima. Važnost pridajemo pozitivnoj međusobnoj suradnji te zajedničkim vrijednostima čiji su temelj strast, rad i suradnja na dobrobit sviju i širenje dobrih vibri.

Projekte koje razvijamo unutar tvrtke temelje se na našoj Misiji – razvoju kvalitetnih programa koji omogućavaju stjecanje znanja i vještina vezanih uz edukaciju putem nautičkih tečajeva.

Naša Vizija atikulira našu namjeru, a to je – širenje kolektivne svijesti o važnosti kvalitetnog znanja i vještina pri upravljanju brodicama i važnosti ekologije te očuvanja prirodnog bogatstva našeg Jadranskog mora.

Sea Master Class razvijamo unutar tvrtke Asta Navis d.o.o. u kojoj razvijamo i ostale edukativne programe koji su vezani za osobni i poslovni razvoj. U svim projektima tvrtke sudjeluju kreativci, stručnjaci za marketing i edukatori za osobni i poslovni razvoj. Ponosni smo i na međusobno podržavajuće veze s poslovnim partnerima s kojima ostvarujemo odličnu suradnju.

MALO O EKIPI ...

IMG_1520

Igor

Pasionirani nautičar, profesionalni edukator nautičkih programa, Strategic Manager i osnivač tvrtke u čijem se okvirima razvija Sea Master Cass i druge djelatnosti povezane s edukacijama. Nakon dugogodišnjeg rada u financijskim institucijama na top managerskim pozicijama, odlučio je pokrenuti vlastitu tvrtku s ciljem pružanja vrhunske usluge putem edukativnih programa izvrsne kvalitete i jednostavne dostupnosti.

„Cilj mojeg djelovanja temelji se na ostvarivanju misije putem vrhunskih edukativnih programa, koji omogućuju razvoj na individualnoj i kolektivnoj razini. Rođen sam na moru, moje obrazovanje je vezano za more (dipl.ing.pomorstva i nautike) i moja prva profesionalna iskustva su vezana uz more. Oplovio sam gotovo sva svjetska mora, pasionirani sam aktivni nautičar i sudjelujem na mnogim regatama. Zato sam odlučio prenositi svoju strast i u poslovno djelovanje te promijeniti stil života. Uživam u svom djelovanju, posebno sam ponosan zbog reakcija polaznika teorijskih i praktičnih edukacija. Njihovo oduševljenje je potvrda da zaista stvaramo pozitivne i kvalitetne vrijednosti.”

IMG_0432

Ivana

Certificirani trener različitih edukativnih programa za osobni i poslovni razvoj te Marketing Holistic Practitioner. U Sea Master Class-u odgovorna za kreativni dio, marketing i odnose s klijentima. Ekipa kaže da je odgovorna i za beskrajnu motivaciju i pričanje “s uskličnicima” :). Expert za čitanje na brodu, pisanje, pronalaženje savršene uvale, sidrenje, izbjegavanje kupanja u hladnom moru i pripremu hrane na brodu, a navedeno je i inspiracija za pokretanje bloga koji uključuje odlične i konkretne informacije (recepti i iskustva žene na brodu).

„Volim jednostavnost i lakoću stvaranja. To su moje moći koje koristim u kreiranju vlastite stvarnosti i kreiranju proizvoda te usluga. Uživam u razvoju različitih djelatnosti, sve povezane s osobnim i poslovnim razvojem. Bilo da se radi o nautičkim edukativnim programima ili business coachingu, svrha je za mene uvijek ista i jednako važna – pružiti alate koji omogućuju razvoj i rast individualcu i/ili grupi, a da se pritom svi dobro zabavimo.”